Zemun na 41. Međunarodnom sajmu turizma (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemun na 41. Međunarodnom sajmu turizma (FOTO)

Gradska opština Zemun i Turističko-kulturni centar Zemun ove godine od 21. do 24. februara tradicionalno predstavljaju turističke potencijale Zemuna na 41. Međunarodnom sajmu turizma u hali 4 Beogradskog sajma

Na svom štandu Turističko-kulturni centar Zemun će 23. februara sa početkom u 13 časova održati prezentaciju turističkog, kulturnog, ugostiteljskog i gastronomskog potencijala Zemuna. U umetničkom delu programa nastupiće dramski umetnik Milenko Pavlov sa isečkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz kabarea.

Posetioci će imati priliku da vide šta je sve urađeno u Zemunu i šta je ono što nas očekuje u budućnosti – kontinuitet razvoja nautičkog, kulturnog, sportskog, gastronomskog i manifestacionog turizma.

U svojevrsnoj atmosferi gostoprimstva Gradska opština Zemun će prikazati svoje turističke potencijale: Gardoš, Nikolajevsku crkvu, Lido, galerije, restorane, kao i sve drugo što ima, što nudi i čime se ponosi.

Međunarodni sajam turizma se ove godine održava pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite", kao najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Na sajmu će biti promovisani najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja, a otvoriće se i nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Događaj je simbol turističkog predstavljanja za sve učesnike turističke privrede i pokretač jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu, a grad Plovdiv jedna od prestonica kulture u 2019. godini. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.