Zemljotres u Hercegovini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Hercegovini

Zemljotres jačine 3,2 stepena registrovan je noćas na području Hercegovine, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

Potres je registrovan noćas oko 1.30 časova, a epicentar je bio osam kilometara jugoistočno od Čapljine na dubini od tri kilometra, prenose "Nezavisne".

Intenzitet zemljotresa, koji se osetio u Stocu, Mostaru, Čitluku i Međugorju bio je oznake četiri.

Ovo je novi u nizu zemljotresa u BiH, kojih je od 30. avgusta bilo šest.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi zemljotres u BiH, ovog puta u Hercegovini

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2019

Zemljotres jačine 3,2 stepena registrovan je noćas na području Hercegovine Zemljotres jačine 3,2 stepena registrovan je noćas na području Hercegovine, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.Potres je registrovan noćas oko 1.30 časova, a epicentar je bio osam...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.