Zemljotres kod Ljubinja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2020, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres kod Ljubinja

Zemljotres jačine 3,5 stepeni registrovan je rano jutros na području Ljubinja u Bosni i Hercegovini, javio je Euromediteranski seizmološki centar.

Zemljotres je pogodio područje na dubini od pet kilometara s epicentrom 15 kilometara istočno od Ljubinja, a 98 kilometara od Sarajeva, preneo je portal Klix.ba.

Ovo područje, nadomak Nevesinja, zemljotres je pogodio i krajem novembra i početkom decembra prošle godine, kada je taj deo Hercegovine pogodio niz manjih potresa.

Na sreću nije bilo ljudskih žrtava niti veće materijalne štete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zemljotres u Hercegovini

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2020

Zemljotres jačine 3,5 stepeni po Rihteru registrovan je rano jutros na području Ljubinja u Bosni i Hercegovini, javio je Evromediteranski seizmološki centar...Zemljotres je pogodio područje na dubini od pet kilometara s epicentrom 15 kilometara istočno od Ljubinja, a 98 kilometara od Sarajeva, preneo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.