Zemljotres jačine 5,8 stepeni u Indoneziji, upozorenje na mogući cunami

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 09:42

Zemljotres jačine 5,8 stepeni u Indoneziji, upozorenje na mogući cunami

Zemljotres jačine 5,8 stepeni pod morem pogodio je danas deo istočne Indonezije, a stanovnicima na plažama centralnog dela Molučkih ostrva naređeno je da napuste to područje.

Indonežanska agencija za meteorologiju, klimatologiju i geofiziku upozorila je da bi ljudi duž plaža centralnog dela Molučkih ostrva trebalo odmah da napuste to područje zbog naknadnih udara i potencijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << cunamija izazvanih podvodnim klizištima, prenosi AP.

Zemljotres jačine 5,8 stepeni Rihterove skale registrovan je jutros u blizini Molučkih ostrva u Indoneziji, potvrdio je Indonežanski seizmološki centar.

Epicentar potresa bio je na dubini od 10 kilometara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jak zemljotres u Indoneziji, upozorenje na cunami

Izvor: RTS, 16.Jun.2021

Zemljotres jačine 6,1 jedinice Rihterove skale pod morem pogodio je deo istočne Indonezije, a stanovnicima na plažama centralnog dela Molučkih ostrva naređeno je da napuste to poručje. Za sada nema izveštaja o žrtvama. . Zemljotres jačine 6,1 jedinice Rihterove skale...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.