Željko dočekan ovacijama u Zagrebu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2010, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko dočekan ovacijama u Zagrebu

Pevač Željko Samardžić (54) nastupio je u subotu uveče prepunoj zagrebačkoj "Areni" pred više od 10.000 ljudi. Tokom trosatnog nastupa oduševljena publika je zajedno sa njim pevala hitove "Zelene oči", "Ljubavnik", "Ne daj da te rade", koju je posvetio svojoj najmlađoj ćerki Minji.

Ona se popela na scenu i otpevala pesmu "Ružica". Pored nje, društvo su mu pravile i dve starije ćerke i supruga.

Ponet sjajnom atmosferom, Željko se u jednom trenutku spustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa scene među publiku koja ga je dočekala sa oduševljenjem i spremnim fotoaparatima, jer su svi hteli da se slikaju s njim.

"Prezadovoljan sam, ovo što mi se dogodilo u Zagrebu mogao sam samo da sanjam", rekao je Samardžić nakon nastupa i ocenio da je napravio odličan koncert uprkos činjenici da mu nisu bili naklonjeni hrvatski mediji.

"Mislim da mnogi roditelji nemaju pojma ko sam ja, tako mi je jedna devojčica rekla kako joj tata i mama nisu dali da dođe na koncert, ali ona nije mogla izdržati i ipak je došla. Rekao sam joj da sledeći put kad dođem u Zagreb pozove roditelje, ja ću im pokloniti karte da vide da to ništa ne boli", priča Željko.

Kao specijalni gost nastupio je Sandi Cenov, koji je otpevao numeru "Malena" i "Ljubavnik" u duetu sa Željkom.

Iako se očekivao dolazak Jelene Rozge s kojom je Samardžić nedavno snimio zajedničku pesmu, ona se nije pojavila zbog nastupa na Hvaru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Željko Samardžić okupio 12.000 ljudi u "Areni" u Zagrebu

Izvor: Svet, 16.Maj.2010

Beogradski pop pevač Željko Samardžić, uprkos nekim sumnjama, ostvario je svoj san i uspeo da održi koncert za pamćenje u najvećoj zagrebačkoj dvorani. Koncert zakazan u subotu u 20 sati, počeo je gotovo sat kasnije, kada se u "Areni Zagreb" okupilo oko 12.000 njegovih obožavaoca, uglavnom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.