Željki je potrebna vaša pomoć

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željki je potrebna vaša pomoć

Mlada mama Željka Popović Isajev bori se s teškim oblikom kancera i potrebna joj je hitna operacija od koje joj zavisi život, saopštila je SPC.

Foto: spc.rs Željka Popović Isajev bori se s teškim oblikom kancera i potrebna joj je hitna operacija od koje joj zavisi život.

Srpska pravoslavna crkva uputila je apel ljudima dobre volje da pomognu majci trogodišnje devojčice.

EVO KAKO MOŽETE DA POMOGNETE:

Dinarske uplate: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 285-2015000000505-30.

Instrukcije za plaćanje iz inostranstva u evrima:

- Intermadiary bank: SABRSI2X

- Acc. with institution:  SABRRSBG

- Benificiary customer: RS35285201000000058121

Zeljka Popović Isajev

Ona se već duže vreme bori sa osteosarkomom, teškim oblikom kancera.

Njena hrabra borba traje više od deset godina - odstranjen joj je i zamenjen jedan kičmeni pršljen, prošla je mnogo hemoterapija i hirurških intervencija. Sada joj je potrebna hitna operacija od koje joj zavisi život, dodaje SPC na svom sajtu.

Takve intervencije vrše se samo u Bolonji, u Italiji, gde bio joj odstranili deo kičme koji je, nažalost, ponovo zahvaćen rakom.

Ova operacija košta oko 40.000 evra i može se zakazati tek kada se sredstva prikupe.

S obzirom na to da je intervenciju potrebno obaviti u najkraćem mogućem roku, apaelujemo na sve vas, braćo i sestre, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognete ovoj mladoj ženi da preživi i ovo iskušenje i dobije priliku da nastavi sa podizanjem i odgajanjem svoje trogodišnje ćerke, navodi SPC.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.