Izvor: Piplmetar.rs, 29.Feb.2024, 22:30

„Željka je stavljao u ohlađenu vodu i terao da stoji u ćošku dva sata!“ Marija Kulić iznela skandalozne optužbe na račun Ivana Marinkovića







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Zadrugar Ivan Marinković rešio je da se bori za starateljstvo nad sinom Željkom Kulićem, kog je dobio nakon kratkotrajne afere sa Miljanom Kulić, učesnicom rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.
Marija Kulić i Ivan Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Milan Ilić) • Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier


– Mislim da je Miljana jedna od najgorih majki koju sam ikada video. Jedina je majka koja nema starateljstvo, kao što sam ja ne brinem o njemu, ne brine se ni ona. Marija se brine o tom detetu, a ona zaslužuje da ne dobije starateljstvo nad tim detetom, a sada ću se ja ozbljno potruditi da Željko bude sa mnom – poručio je Ivan pred kamerama gorepomenutog TV formata.
Nekadašnja zadrugarka Marija Kulić odgovorila mu je putem Instagram naloga, imajući pritom poruku i za njegovu suprugu Jelenu Ilić, koju je pogrdno nazivala „Buđolina“.
Ivan Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Biće, al u kur…! Kad bude otac Leni, onda će i drugima. Buđolina, zašto ne piješ terapiju, kada si muža bola makazama i krv bila po celoj zgradi?! Lekovi bi ti pomogli. Bivši alkoholičar, kom su supstance izgorele moždane vijuge, neće nikad biti otac mom unuku – napisala je Marija.
– Takvima koji stave dete da se brčka u kadi u ohlađenoj vodi i vrate ga bolesnog i koji stave dete u ćošak od dva sata, koje je posle pet godina došlo prvi put kod monstruma, neće ga videti nikada više – zaključila je Kulićka.
Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Podsetimo, nekadašnja zadrugarka Marija Kulić prokomentarisala je trenutna dešavanja u Eliti, budući da je njena ćerka Miljana Kulić sinoć žestoko zaratila sa cimerima, Milicom Veličković i Borislavom Terzićem Terzom.
Kulićka je istakla da je ovog puta u potpunosti na Miljaninoj strani, te da se napadi na njenu ćerku odražavaju i na njeno zdravlje.
Miljana i Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
– Ja one gadosti nisam čula, pa čak ni na ulici. Još gore bih vratila Milici da sam na Miljaninom mestu, jer je uvredila jedno maloletno dete, malog Željka. Urnisala bih je, rečima, naravno, ali bih bila rigoroznija, kako prema Milici, tako i prema onom njenom Tarzanu. Neka sudi Bog i neka vraća po zasluzi, ja to mogu samo da kažem. Poludeli su jer se Miljana vratila – započela je Marija za „Pink.rs“, pa nastavila:
– Skraćeni Bebica ne može da podnese, kao ni njegova Takita(Teodora) da se vratila, pa sad moraju da se udruže sa Milicom i Terzom, kako bi pokušali Miljanu da spuste. Miljana je ipak jak igrač, pa ciljaju gde je najslabija, a to je dete. Ko može da ostane imun na vređanje deteta? To je stoka! Ne može da ćuti, ali ono što smo Siniša i ja rekli njoj je da nikad ne vređa nikog prva. Ona prvog nikog nije uvredila. Ne aludira roditelje i decu, ona takvim uvredama vraća samo ukoliko njoj neko uvredi ono najsvetije – istakla je Kulićka, pa otkrila da joj se stanje pogoršalo zbog nagomilanog stresa.
– Imam problem zdravstveni. Treći put mi se dešava isto. Ovo je sad neka upala koja se desila zbog pada imuniteta. Moj deo tela koji je operisan nije imun na količinu stresa koju sam doživela. Hronično sam umorna, ne mogu da ne gledam, jer je stalno provociraju. Imam cistu, benignu, hvala Bogu da nije ništa maligno. Sad uzimam terapiju, a kad se zamiri, moram na operaciju – zaključila je Kulićka.
Šta je Marija Kulić, sa druge strane, ispričala o zadrugarki Milici Veličković pogledajte u odvojenom tekstu: „Uličarka je dobra za rijaliti!“ Marija Kulić osula: „Darijan ne zna da li je došao ili pošao!“

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.