Želja ponovo poražen od Vintertura

Izvor: NTV.rs, 19.Okt.2014, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želja ponovo poražen od Vintertura

Rukometaši Železničara poraženi su u revanš meču drugog kola EHF Kupa od ekipe Vintertura. Utakmica U Čairu završena je rezultatom 29:30. Na poluvremenu je bilo 10:13.
Timovi su bili rezultatski izjednačeni samo prvih per minuta nakon čega je usledio dobar period igre gostiju. Za dva minuta igrači Vintertura su napravili seriju od 3:0 i stekli prednost koju do kraja meča nisu ispustili. Od tog trenutka domaći tim je sve vreme jurio da anulira prednost, ali mu nij e pošlo za rukom. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Što zbog dobro rapoloženih gostujućih igrača, što zbog svojih grešaka. Vintertur je i nakon odmora nastavio tamo gde je stao. Gosti su iz kontri postizali lake golove, čuvali ranije stečenu prednost i nakon devet minuta došli do viša od pet golova. Kada su se svi pribojavali da će se ponoviti meč iz Švajcarske od pre nedelju dana, domaći tim je zaigrao bolje. Zatim je usledio period igre u kome je dominantan tim Vintertura došao do najveće prednosti na meč od čak šest golova. Nešto bolja igre Želje viđena je u poslednjih sedam minuta meča kada su Nišlije konstantno bile na na dva, do tri gola zaostatka. DA bi u poslednjem minutu tim Siniše Prokića došao na minus jedan. Interesantan je podatak da je Želja sa krilnih pozicija postigao samo tri gola. Najefikasniji u timu domaćih bio je kapiten Davor Basarić sa osam pogodaka, dok je na golu odličan sa 19 odbrana bio Dejan Zlatanović. Vintertur je do pobede predvodio MArsel Hes, koji je protiv niškog tima u dva meča pogodio 25 puta.
Rukometaše Žeelezničara već u sredu očekuje novi izazov i prvenstveni meč sa Metaloplastikom u Šapcu.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

RUKOMETNA ‘OSVETA’: Zvezda treći put uzastopno bolja od Partizana

Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2014

Rukometaši Crvene zvezde uspeli su da u meču 5. kola Superlige Srbije pred svojim navijačima u Šumicama savladaju najvećeg rivala, ekipu Partizana sa 28:24 (12:13) i tako dođu do treće uzastopne pobede u „večitim derbijima“.. . Nakon izjednačene borbe u prvih 30 minuta crveno-beli su do...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.