Želite ravan stomak? Jedite ove namirnice

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite ravan stomak? Jedite ove namirnice

Predstavljamo spisak 10 namirnica uz koje će vam put do vitkog tela biti znatno olakšan.

Ravan stomak vam je uvek bio želja? Trenirate a na stomaku su rezultati jedva vidljivi? Ubrzajte svoj put do ravnog stomaka uz pomoć ovih 10 namirnica...

1. Nemasni grčki jogurt

Savršena užina u bilo koje vreme! Bogat je proteinima, pa vam pomaže da duže ostanete siti. Napravite ukusnu užinu dodajući vaše omiljeno voće u grčki jogurt i ne dozvolite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sebi da gladujete.

2. Borovnice

Bogate su vitaminima, odlični su antioksidansi i vrlo su niskokalorične. One ubrzavaju rad creva, kontrolišu balans šećera u krvi i daju vam energiju. Jedite šolju borovnica svaki dan i vrlo brzo ćete imati ravan stomak!

3. Jaja

Ova namirnica je izbor svih koji treniraju. Tope masti i pomažu u izgradnji mišića. Jedite ih za doručak i u toku dana nećete imati potrebu za velikim obrocima.

4. Koštunjavo voće

Da, ono jeste vrlo bogato mastima, ali ukoliko ga unosite na dobar način, ubrzaće proces dostizanja ravnog stomaka i gubitka kilograma. Šaka oraha dnevno stabilizovaće nivo šećera u krvi, ali će vas održavati sitima tokom celog dana. Možete jesti i pistaće, lešnik ili badem i uživati u užini koja za vaš stomak čini čuda dok vi odmarate.

5. Riba

Ubrzava metabolizam i gubitak kilograma. Bogata je omega 3 kiselinama koje tope masti. Lako se priprema, štedi vam vreme i održava normalan balans masti u vašem telu.

6. Soja

Zrna soje sadrže visok nivo proteina i čiste organizam od toksina. Dodajte ih u supu ili u smuti. Možete kupiti i gotov soja sos.

Jedna od najboljih namirnica za ravan stomak. Koristite je kao dodatak uz ribu ili piletinu. Ona će vam dati potrebnu energiju i učiniće da se osećate bolje.

9. Kinoa

Probajte je i svideće vam se. Ima ukus sličan integralnom pirinču, a količina od samo pola šolje sadrži 11 grama proteina i 5 grama vlakana. Koristite ga kao dodatak uz riblje meso, piletinu ili salatu.

10. Avokado

Spada u voće sa najvećom količinom hranljivih svojstava. Topi masti i savršen je dodatak za pileću salatu. Održaće vas sitima ceo dan i pomoći vam da zaista brzo uživate u pogledu na svoj zategnuti stomak.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Stvar ukusa

SA SAJTA STVAR UKUSA PREPORUČUJEMO JOŠ:

Namirnice koje izazivaju nadutost stomaka

Kako da pravilno isečete avokado (VIDEO)

Kako da napravite kolač u ljusci jajeta (VIDEO)

Očistite zelenu salatu za samo 5 sekundi! (VIDEO)

Brzo do vitke linije: Dijetalni napitak od samo 3 sastojka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.