Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2023, 14:45

"Železnice" o nadvožnjaku u Partizanskoj: Optužbe tendenciozne, pala kiša na nivou stogodišnjeg proseka

"Infrastrukture železnice Srbije" ocenile su danas kao tendenciozno i zlonamerno bilo kakvo dovođenje u pitanje kvaliteta radova izvedenih prilikom izgradnje novog železničkog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu i naglašavaju da toliku količinu padavina u tako kratkom roku, jednostavno, nijedan odvodni sistem nije u mogućnosti da reši odmah.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz "Infrastruktura železnice" se oglasili zbog poplavljene Partizanske ulice: Na Novi Sad se sručilo kiše u količini stogodišnjeg proseka

Izvor: Blic, 18.Maj.2023

Povodom nepogoda koje su sinoć zadesile Novi Sad, oglasilo se i preduzeće "Infrastrukture železnice" koje se osvrnulo na poplave kod železničkog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.