Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 05:31

Železničar s novim trenerom ulazi u Superligu: Bivši „Čivijaš“ stigao u Pančevo!

Nekada je sa Mačvom igrao Superligu i Voždovcem, a sada s „Dizelkom“

Foto: MN Press


Železničar je napravio ogroman uspeh i plasirao se u Superligu Srbije kao drugoplasirana ekipa drugoligaškog karavana. Međutim, oni će u najprestižnijem takmičenju naše zemlje igrati pod dirigentskom palicom jednog drugog čoveka, a to je Predrag Rogan.
Sa ekipom iz Pančeva je u viši rang ušao Vladimir Gaćinović, ali je napustio klupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << odmah nakon uspeha, te je nekoliko imena levitiralo kao potencijalna zamena. Jedan od njih je i stigao, a to je Predrag Rogan, nekadašnji šef struke u Mačvi, s kojom je takođe igrao u Superligi Srbije.
Poklopile su nam se ambicije. Preuzimam ekipu pred kojom je dosta izazova, a imaćemo malo više od mesec dana da se spremimo. Imamo načelan plan i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo dobre rezultate – istakao je Rogan.
Njegov poslednji posao je bio u Uzbekistanu, gde je predvodio Dinamo Samarkand, dok je u Superligi vež vodio nekolicinu klubova poput Voždovca, Spartaka, Mačve, a radio je još i u Ujpeštu, Paliću, Zemunu…
On neće biti jedini koji stiže u klub, pošto će dovesti i svoje saradnike.
(Telegraf.rs)


Video: Volejčina sa 20 metara u sam ugao, pa onda minijatura s driblinzima i šmekerskom asistencijom!

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.