Zelenski je zakasnio

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 08:32

"Zelenski je zakasnio"

Brazilski predsednik Luiz Inasio Lula da Silva, izjavio je da nije održao planirani sastanak sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na samitu G7.

Kako je naveo, sastanak nije održan zbog toga što je Zelenski zakasnio.

Lula je rekao da je u nedelju čekao Zelenskog da dođe na sastanak i da je dobio informaciju da ukrajinski predsednik kasni.

"Očigledno je imao sastanke i nije mogao da dođe", rekao je Lula, preneo je Rojters.

Zelenski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prethodno izjavio da je najviše razočaran zbog propuštenog bilateralnog sastanka sa Da Silvom, a na pitanje novinara da li je razočaran što nije došlo do tog susreta Zelenski je odgovorio: "Mislim da je Lula bio razočaran".

Ubrzo potom Zelenski se nasmejao, kao i prisutni novinari, navodi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MISLIM DA JE BIO RAZOČARAN" Lula propustio sastanak sa Zelenskim, evo kako je reagovao ukrajinski predsednik

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Brazilski predsednik Luiz Inasio Lula da Silva, izjavio je danas da nije održao planirani sastanak sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na marginama samita Grupe sedam (G7) u Japanu zbog toga što je Zelenski zakasnio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.