Zelenski je priznao... Bili su državni udari

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 17:43

"Zelenski je priznao... Bili su državni udari"

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je da sam naziv "Majdan 3“ znači priznanje Kijeva da su prva dva Majdana bila državni udar.

"Šef Banderostana je rekao da Rusija priprema operaciju Majdan 3 u Kijevu da ga ukloni. Prokletstvo... Pomešao je sve karte. Ono što je vredno pažnje jeste da sam naziv lukavog plana Moskovljana 'Majdan 3' znači priznanje Kijeva da su prva dva Majdana bili ništa drugo do državni udar“, napisao je Medvedev na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društvenoj mreži Vkontakte, prenosi RIA novosti.

Ranije je Blumberg objavio da Zelenski strahuje da se u Ukrajini sprema novi "Majdan“.

On je optužio Rusiju da pokušava da "poseje haos“ i organizuje kampanju dezinformacija "Majdan 3“, kako bi ga uklonila sa funkcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.