Zelenski besan: Nije dobro...

Izvor: B92, 26.Nov.2022, 00:05

Zelenski besan: "Nije dobro..."

U retkom javnom neslaganju ukrajinskih lidera, predsednik Volodimir Zelenski kritikovao je danas gradonačelnika Kijeva.

Zelenski je naveo da nije dobro uradio posao organizovanja skloništa za pomoć građanima koji su ostali bez struje i vode zbog ruskih napada.

Kao rezultat ruskih raketnih napada na energetsku infrastrukturu, vlasti su otvorile hiljade tzv nepobedivih centara gde ljudi mogu da se ugreju, dobiju vodu, internet i telefon.

Zelenski je u večernjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obraćanju sugerisao da gradonačelnik Vitalij Kličko i njegovi saradnici nisu učinili dovoljno.

"Nažalost, lokalne vlasti nisu dobro uradile posao u svim gradovima. Posebno je bilo mnogo pritužbi u Kijevu... Najblaže rečeno, treba još da se radi", rekao je predsednik.

"Obratite pažnju, ljudima u Kijevu je potrebna veća pomoć, mnogi su bez struje u 20.30. Očekujemo kvalitetan posao od gradonačelnika“, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zelenski je prvi put od početka rata javno kritikovao Klička: „Nije dobro uradio posao“

Izvor: Danas, 26.Nov.2022

U retkom javnom neslaganju ukrajinskih zvaničnika, predsednik Vladimir Zelenski danas je kritikovao gradonačelnika Kijeva da nije obavio dobar posao organizujući skloništa za pomoć građanima koji su zbog ruskih napada ostali bez struje i vode.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.