Zelenović traži smenu REM-a

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović traži smenu REM-a

Predsednik Zajedno za Srbiju i funkcioner Saveza za Srbiju, Nebojša Zelenović, nezadovoljan medijskom scenom, traži smenu članova REM-a.
U saopštenju dostavljenom medijima, Zelenović smatra da na njihova mesta treba da dođu novi članovi, koji će, kako kaže, "ličnim kredibilitetom i privrženošću slobodi javne reči u kratkom roku stabilizovati medijsku scenu i primiriti uzavrelu atmosferu u društvu".On >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednika Srbije optužuje da vodimedijski rat od kojeg, kako kaže, niko neće imati koristi a ponajmanje vlast.
Pozivajući se na poslednji izveštaj Evropske komisije o stanju vladavine prava u Srbiji, Zelenović kaže da veruje da su i "naši evropski prijatelji" shvatili u kom pravcu ide naša zemlja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.