Zeleno svetlo za rekonstrukciju bolnice u Smederevskoj Palanci

Izvor: B92, 06.Dec.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeleno svetlo za rekonstrukciju bolnice u Smederevskoj Palanci

Smederevska Palanka -- Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije odobrila je projekat rekonstrukciji Opšte bolnice “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci.

Sledeće nedelje biće potpisan ugovor , a radovi će početi nakon sprovedene javne nabavke.

Ovo će biti jedna od najvećih investicija koja je opština Smederevska Palanka ikada dobilaa ukupna vrednost radova iznosiće oko tri milijarde dinara.

“Ovo je jedan od dokaza da naša država >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brine o manjim lokalnim sredinama , o njihovom napretku i razvoju. Od jedne devastirane opštine koja je bila zaboravljena , polako postajemo jedno veliko gradilište”, izjavio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.