Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2023, 11:52

Zeleno-levi front: Roditelji „sa velikom zebnjom“ šalju decu u školu

Stranka Zeleno-levi front ocenila je danas da je aktuelna vlast u Srbiji tokom celog leta trebalo da se bavi isključivo problemima u sistemu obrazovanja kao i masovnog ubistva 3. maja u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a da, pošto to nije bio slučaj, roditelji danas "sa velikom zebnjom" šalju decu u školu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Brnabić: U Ribnikaru završena manja rekonstrukcija, nismo imali vremena za više

Izvor: Danas, 02.Sep.2023, 09:46

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je početak školske godine u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kojoj je 3. maja učenik ubio deset osoba, devet đaka i radnika obezbeđenja, protekao dobro i dodala da je u toj školi tokom leta završena "manja" rekonstrukcija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.