Zelena ekološka partija napušta Građanski blok 381

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelena ekološka partija napušta Građanski blok 381

Rukovodstvo Zelene ekološke partije - Zeleni (ZEP - ZELENI) donelo je jednoglasnu odluku o istupanju iz Građanskog bloka 381, a na takav potez su se odlučili, nakon što je, kako navode u saopštenju, došlo do ozbiljnog nerazumevanja sa jednom od organizacija, članica tog bloka.

Predsednik Dejan Bulatović je dao neopozivu ostavku na mesto potpredsednika Građanskog bloka 381.

- Do nepomirljivih stavova između ZEP - Zeleni i jedne od političkih organizacija koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u sastavu Građanskog bloka 381 došlo je prilikom poslednjeg odrzanog sastanka Predsedništva Građanskog bloka 381 - stoji u saopštenju, u kojem se ne navodi o kojoj od članica bloka je reč.

- Ceneći dosadašnju zajedničku borbu sa Sašom Jankovićem i PSG-om, želimo im puno uspeha u političkom radu i u nastavku borbe protiv zajedničkog političkog protivnika, sa sigurnošću, da ćemo se mi, Zeleni, sa PSG-om i Sašom Jankovićem na tom putu ponovo sretati i sarađivati - dodao je Bulatović.

ZEP - Zeleni je jedna od osnivača Građanskog bloka 381.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.