Zdravstveno obezbeđenje 25. Beogradskog maratona

Izvor: S media, 18.Apr.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveno obezbeđenje 25. Beogradskog maratona

Sekretarijat za zdravstvo grada Beograda i ove godine biće ogranizator zdravstvenog obezbeđenja Beogradskog maratona koji će se održati u nedelju, 22. aprila.

Prema planu zdravstvenog obezbeđenja na trasi Maratona biće prisutno 30 ekipa. O zdravstvenom stanju učesnika brinuće 15 kompletnih ekipa sa sanitetskim vozilom Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, 13 ekipa domova zdravlja i Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata i 2 ekipe Crvenog krsta Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Prijava za Beogradski maraton od sutra na Trgu Nikole Pašića

Cegaje pobednik 24. Beogradskog maratona

Ukloniti vozila sa trase maratona

Za eventualno stacionarno zbrinjavanje učesnika Maratona zadužena su sva četiri kliničko bolnička centra - Zemun, Bežanijska kosa, Dr Dragiša Mišović- Dedinje i Zvezdara.

U vreme održavanja Maratona u Gradskom centru za obaveštanje - Štabu trke dežuraće predstavnik Sekretarijata za zdravstvo koji će sa predstavnikom Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć koordinirati rad zdravstvenih ekipa na terenu.

(S media)

FOTO:bgmarathon.org

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.