Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jan.2024, 02:30

Zbogom, Zadrugo, zauvek! Sanja Grujić postaje voditeljka!

Nekadašnja zadrugarka Sanja Grujić, otkrila da će gledaoci uskoro imati prilike da je gledaju u ulozi voditeljke.
Sanja Grujić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Bivša zadrugarka obradovala je svoje fanove informacijom da se u ulozi voditeljke vraća na male ekrane.
Učešće u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za Grujićevu je prošlost.
Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
– Definitivno je kraj mom učešču u rijalitiju. Ne postoji cifra koja može da pokrije moj život. Mislim da u rijalitiju gubimo sebe kao ličnost, menja nam se temperament, nalazimo se u situacijama u kojima se ne bi našli u normalnom životu. Ne postoji novac koji može da nadoknadi sav taj stres, napolju imam dovoljno dobar život i ne bih da ga uništavam – rekla je ona za Republiku, pa dodala:
– Želela bih da ostvarim ono u čemu ću biti dobra i čemu ću biti isto posvećena, a to je da se vratim na televizijske ekrane. Ne u svojstvu rijaliti učesnika, već kao voditelj. Na kojoj televiziji će to biti, imaćete priliku da vidite sledeće godine u novoj godini – otkrila je Sanja, te progovorila o odnosu sa svojim partnerom Markom:
– Venčanje kakvo ja želim zahteva mnogo vremena i priprema da bi to izgledalo kako treba, to može da se desi tamo negde na leto 2025. godine. Što se tiče dece, Marko i smo uzeli psa, tako da nam je od dovoljan za sada – zaključila je Sanja.
Sanja Grujić je, sa druge strane, u toku današnjeg dana isprozivala starletu Staniju Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Povraća mi se od ove lažljive penzionerke!“ Sanja Grujić isprozivala Staniju zbog ulaska u Elitu
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.