Zbog zanosnih i opasnih voditeljki gost počeo da zamuckuje

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog zanosnih i opasnih voditeljki gost počeo da zamuckuje

Kada se dve lepotice spoje u vođenju jedne emisije, onda ne može biti lako nijednom muškom gostu. Pogledajte kako su lepe voditeljke zbunile gosta koji je, kako je i sam rekao, ekspert za udvaranje. Ako se ovako udvara i u praksi, loše će da prođe.

U okviru emisije zabavnog karaktera, gost je bio ekspert za udvaranje. Ali čini se kako su njegove veštine utihnule pred lepim voditeljkama Marijanom Mićić i Katarinom Vučetić, koje su ga, žargonski rečeno, "uhvatile u mašinu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Katarina je ušetala u studio i zavodljivo ga upitala: "A hoćete li mene da zavedete?" Gost ju je zbunjeno pogledao, rekao da ne i mada je izgledao pribrano potpuno je izgubio nit onoga što je hteo da kaže, a s vremena na vreme potpuno je ostajao bez reči.

Tokom emisije i njegovog izlaganja, lepa Katarina mu je poslužila kao "objekat" odnosno, osoba na kojoj će demonstrirati svoje veštine. Marijana kao i svi ostali koji su bili prisutni u studiju su pomno pratili razvoj događaja. Pogledajte kako se ovaj ekspert snašao između "dve vatre".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.