Zbog tuče otkazan meč Kristijana Golubovića

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog tuče otkazan meč Kristijana Golubovića

Ultimatfajt meč izmedu Kristijana Golubovića i Adnana Alića, koji je trebalo sinoć da bude održan u novopazarskoj hali "Pendik", nije ni počeo zbog tuče navijača.

Zamenik načelnika PU Novi Pazar Jasmin Duštinac rekao je da je tuča izbila između Golubovićevih i Alićevih navijača pre meča. "Tuča je izbila između navijača koji su se nalazili na parketu oko ringa", rekao je Duštinac.

Policija je odmah reagovala i sprečila opštu tuču, a Golubovićevi navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su odvedeni u svlačionicu sportske hale. U PU Novi Pazar uzete su izjave radi utvrđivanja "okolnosti nastanka tuče i učesnika u tuči".

Golubović je skoro dve decenije proveo u zatvorima, a trenutno čeka na pravosnažnost presude kojom je osuđen na 14 godina zatvora u vezi sa optužbama da je trgovao drogom.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tuča zbog koje je otkazan Kristijanov meč (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014

Ultimatfajt meč izmedu Kristijana Golubovića i Adnana Alića, koji je trebalo sinoć da bude održan u novopazarskoj hali "Pendik", nije ni počeo zbog tuče navijača ove dvojice boraca...Foto: Screenshot, Youtube..Zamenik načelnika PU Novi Pazar Jasmin Duštinac rekao je Tanjugu da je tuča izbila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.