Zbog toplog vremena u Nišu 12 kolapsa u jednom danu

Izvor: Beta, 01.Apr.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog toplog vremena u Nišu 12 kolapsa u jednom danu

Naglo otopljenje u Nišu je za posledicu imalo 12 kolapsa na javnim mestima u toku jučerašnjeg dana, rečeno je jutros agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći. Prema rečima doktora Dušana Gostovića od 12 intervencija na terenu zbog kolapsa, osam je bilo u školama."U svim slučajevima radilo se samo u kratkotrajnom gubitku svesti, bez dodatnih komplikacija", izjavio je Gostović.On je rekao da lekari savetuju svim osobama, kako starijim tako i mladjim, uzimanje dovoljno tečnosti, nekonzumiranje alkohola i adekvatno oblačenje, kao i izbegavanje dugog stajanje, posebno u zatvorenim prostorijama.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NIŠ: Zbog toplog vremena padalo se u nesvest i po školama

Izvor: Kurir, 01.Apr.2016

NIŠ - Naglo otopljenje u Nišu je za posledicu imalo 12 kolapsa na javnim mestima u toku jučerašnjeg dana, rečeno je u niškoj Hitnoj pomoći...Prema rečima doktora Dušana Gostovića, od 12 intervencija na terenu zbog kolapsa, osam je bilo u školama. "U svim slučajevima radilo se samo u kratkotrajnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.