Zbog sumnje da je ubio Nedžiba Kačara priveden i saslušan Ć.B. iz Sjenice

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jul.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog sumnje da je ubio Nedžiba Kačara priveden i saslušan Ć.B. iz Sjenice

Poznati novopazarski biznismen Nedžib Kačar (60) nađen je mrtav u porodičnoj kući u naselju Rasadnik u Novom Pazaru, a sumnja se da bi izvršilac zločina mogao da bude njegov tast. Kačar je nađen mrtav ispred porodične kuće sa više ubodnih rana, najverovatnije zadobijenih nožem. Telo nekadašnjeg vlasnika Pešter banke bilo je potpuno iskasapljeno. Da se radi o ubistvu pokazala je obdukcija, a istražni organi rade na rasvetljavanju ovog zločina. Sumnja se da je u toku večere izbila >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << svađa između Kačara i Ć.B. iz Sjenice, koji je potom na smrt izbo Kačara. On je na licu mesta podlegao zadobijenim povredama, a Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje njegovu smrt – nezvanično saznaje indeksonline.rs Kako nezvanično saznajemo, Ć.B. je priveden i ispitan u prostorijama Policijske uprave u Novom Pazaru. Inače, Nedžid Kačar svojevremeno je bio jedan od najbogatijih Novopazaraca, a poslednjih desetak godina se slabo pojavljivao u javnosti. Devedesetih godina po povratku iz Francuske osnovao je osiguravajuće društvo “Sandžak broker”, koje se bavilo i uvozno-izvoznim poslovima. Ubrzo je promenio ime u Osiguravajuće društvo “Mond”, osnovao filijale u Srbiji, Crnoj Gori. Kasnije je postao poznat i kao osnivač Pešter banke koja je početkom 2000, odlukom tadašnjeg guvernera Narodne banke Mlađana Dinkića, izgubila dozvolu za rad. Početkom devedesetih osnovao je i stranku JUPI, skraćeno od Jugoslovenska progresivna inicijativa, ali nije imao veći politički uticaj. (indeksonline.rs)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SAHRANjEN NOVOPAZARSKI BIZNISMEN, KRUŽE PRIČE: Ubio ga neko od ženine rodbine, jer ju je maltretirao?

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2019

Smrt Nedžiba Kačara okvalifikovana kao ubistvo. Žrtva sahranjena u selu Melaje. Među osumnjičenima više osoba NA groblju u pešterskom selu Melaje u utorak je sahranjen poznati novopazarski biznismen Nedžib Kačar (60), koji je u noći između nedelje i ponedeljka pronađen...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.