Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2023, 21:20

Zbog slučaja na granici Srbije revizija svih službenih legitimacija policije u BiH

Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić je od policijskih agencija BiH danas tražio da reviziju svih izdatih službenih legitimacija jer su pripadnici Granične policije Srbije na graničnom prelazu kod poslanika Parlamenta FBiH Salke Zildžića (SDA) našli i počasnu legitimaciju Obaveštajno-bezbednosne agencije BiH (OBA).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Otkud iskaznica OBA kod poslanika Zildžića?

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2023, 11:45

SARAJEVO - Predsjedavajući Zajedničke komisije za nadzor nad radom Obavještajno-bezbjednosne agencije Ilija Cvitanović rekao je da će danas uskladiti termin sa direktorom OBA Almirom Džuvom za održavanje sjednice jer treba da bude prisutan budući da će se raspravljati o tome kako se iskaznica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.