Zbog rizika sa tržišta povučeni kalupi za mafine i kuvala za vodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2023, 14:39

Zbog rizika sa tržišta povučeni kalupi za mafine i kuvala za vodu

Zbog rizika po ljude prethodnih dana iz prodaje su povučena još dva proizvoda, a kako je objavljeno na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine (NEPRO), reč je o kalupima za mafine marke PEPCO i kuvalu za vodu marke ROX.

Kalupi za mafine marke PEPCO model SU 310531 su, kako se navodi na ovom sajtu, povučeni zbog hemijskog rizika, a kuvala za vodu marke ROX model 57831 zbog rizika od električnog udara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zbog rizika sa tržišta povučeni kalupi za mafine i kuvala za vodu

Izvor: RTS, 07.Feb.2023

Zbog rizika po ljude prethodnih dana iz prodaje su povučena još dva proizvoda, a kako je objavljeno na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine, reč je o kalupima za mafine marke "Pepko" i kuvalu za vodu marke "pox". . Kalupi za mafine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.