Zbog respiratornih infekcija zabranjene posete u bolnicama

Izvor: Press, 27.Feb.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog respiratornih infekcija zabranjene posete u bolnicama

Zbog povećanog broja obolelih od respiratornih infekcija, a u cilju prevencije i zaštite hospitalizovanih pacijenata, do daljnjeg su zabranjene posete stacionarnim odeljenjima kliničko-bolničkih centara "Zemun" i "Dr Dragiša Mišović - Dedinje", saopštio je Sekretarijata za zdravstvo.
U Kliničko-bolničkom centru "Bežanijska kosa" zabranjene su posete pacijentima na Hirurškoj klinici sa pripadajućim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odeljenjima, odeljenjima pulmologije, endokrinologije, kardiologije i hematologije sa pripadajućim jedinicama intenzivne nege, kao i na Onkološkoj klinici, bez dnevne bolnice, navodi se u saopštenju gradske uprave grada Beograda.

Kliničko-bolnički centar "Zvezdara" je, u cilju sprečavanja širenja infekcija kod hospitalizovanih bolesnika, zabranila posete Kliničkom odeljenju za pulmologiju i alergologiju sa imunologijom, dodaje se u saopštenju.

Posete su zabranjene i pacijentima na Vojnomedicinskoj akademiji, kao i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.