Zbog radova stanovnici Radničke ulice bez vode

Izvor: Glas javnosti, 19.Apr.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova stanovnici Radničke ulice bez vode

BEOGRAD - Zbog hitnih i neodložnih radova na vodovodnoj mreži u Radničkoj ulici kod „Jugopetrola”, od četvrtka u 22 časa do petka do 6 časova ujutro bez vode će ostati potrošači u bloku ulica koji je oivičen Ulicom obalskih radnika, kao i objekti i industrija u Radničkoj ulici.

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđene su autocisterne, saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”.

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća mole potrošače da pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog radova stanovnici Radničke ulice bez vode

Izvor: Kurir, 19.Apr.2012

BEOGRAD - Zbog hitnih i neodložnih radova na vodovodnoj mreži u Radničkoj ulici kod „Jugopetrola”, od četvrtka u 22 časa do petka do 6 časova ujutro bez vode će ostati potrošači u bloku ulica koji je oivičen Ulicom obalskih radnika, kao i objekti i industrija u Radničkoj ulici. ..Za najnužnije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.