Zbog radova obustava saobraćaja u Vojvode Micka

Izvor: Blic, 21.Jul.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova obustava saobraćaja u Vojvode Micka

U Ulici vojvode Micka, na delu od Višnjičke do Triglavske, potpuno je obustavljen saobraćaj zbog radova na toplovodnoj mreži koje izvode JKP „Beogradske elektrane”.

Radovi će se obavljati na kolovozu do 7. avgusta. Tokom pomenutih radova, Ulica Marijane Gregoran, na delu od Ulice vojvode Micka do Plješevičke, za saobraćaj će biti dvosmerna.

Tokom izvođenja radova linije javnog gradskog prevoza delimično će izmeniti trasu. Tako će vozila sa linija broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 16 i 23, u oba smera, na delu od raskrsnice Marijane Gregoran – Vojvode Micka do raskrsnice Višnjička – Mije Kovačevića, saobraćati ulicama Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića, Višnjičkom i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije broj 25 će, u oba smera, na delu od raskrsnice Marijane Gregoran – Vojvode Micka do kružnog toka kod Bogoslovije, saobraćati sledećim ulicama: Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremeno uspostavljena stajališta u zoni raskrsnice ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka u oba smera.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od sutra privremena stajališta u Bulevaru oslobođenja

Izvor: Blic, 21.Jul.2014

U Bulevaru oslobođenja, za vreme radova u Ulici vojvode Stepe, od sutra će biti uspostavljena privremena stajališta kako bi se korisnicima javnog prevoza omogućila pristupačnost linijama 47 i 48, kao i linijama u privremenom režimu 33 i 9a, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj...Privremena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.