Zbog radova bez struje delovi Gornjomatejevačke i drugih ulica

Izvor: Megafon.co, 25.Jan.2021, 15:14

Zbog radova bez struje delovi Gornjomatejevačke i drugih ulica

ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 25.01.2021. godine, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 15:00: delovi ulica Gornjomatejevačke, Novice Žigića Bože i Tihomira Brankovića Joce;
– od 09:00 do 11:00: delovi ulica Bistričke, Ljubomira Nikolića i Daglasa Dolda;
– od 09:00 do 14:00: delovi ulica Trebinjske, Kosmajske, Bubanjske doline i Vojvode Putnika.
JKP Naissus Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Bulevar Nemanjića br. 72. Voda na sredini ulice, nužan je iskop na Bulevaru Nemanjića, kod broja 72. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bulevar Nemanjića, na prostoru od ulice Sremske do Gabrovačke reke.
– Naselje Medoševac, ulica Đuke Dinića br. 1. Voda na površini, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ulici Đuke Dinića, kod broja 1. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Đuke Dinića.
– Selo Prva Kutina, ulica Prvokutinska br. 99. Voda je izvučena iz šahte i zatvorena na servisnom ventilu u ulici Prvokutinskoj br. 99, u selu Prva Kutina. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Prvokutinske (moguć je prekid samo na pomenutoj adresi).
JKP Parking servis U ponedeljak 25. januara, radnici JKP Parking servis radiće na zameni neispravnih sijalica po prijavama građana na teritoriji opština Medijana i Palilula. Pored zamene sijalica radiće i na demontaži novogodišnje dekoracije u užem centru grada.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Poplavljeni, prijavite ŠTETU

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jan.2021

Komisija za procenu štete i potreba nakon elementarnih i drugih nepogoda Gradskog veća Grada Vranja, objavila je Javni poziv građanima Vranja, koji su pretrpeli štetu na porodično-stambenim objektima od elementarnih nepogoda tokom ovog meseca, da istu prijave. Prijave se podnose u periodu od 25....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.