Zbog primanja mita pritvoren policajac

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog primanja mita pritvoren policajac

Kriminalistički inspektori lozničke policije uhapsili su i istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu priveli policijskog službenika Z.K. koji je naplaćivao da "zaboravi" dostavu presude.

U Policijske uprave Šabac se navodi da je Z. K. Policajac iz policijske stanice u Loznici osumnjičen da je, kao službeno lice zaduženo za prijem, evidentiranje i dostavu presuda, od jednog građanina prvo zahtevao a potom i primio novac strane valute, uz obećanje da postupak koji je dužan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da sprovede u okviru svojih ovlašćenja neće sprovesti.

Istražni sudija Višeg suda u Šapcu je posle saslušanja osumnjičenom odredio jednomesečni pritvor, navodi se u policijskom saopštenju.

(Tanjug, foto Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.