Zbog pljuska u Čačku 20 hektara useva pod vodom

Izvor: Press, 24.Maj.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog pljuska u Čačku 20 hektara useva pod vodom

Prema njegovim rečima, pod vodom su krompir, kukuruz, ječam, pšenica i zasadi voća.

"Pljusak je trajao više od 40 minuta što je dovelo do izlivanja reke Botunje koja se uliva u Zapadnu Moravu", naveo je Bojović.

Kako je izjavio Tanjugu predsednik MZ Mršinci, Mirko Vujašević, kiša koja je večeras pala stvorila je dodatne probleme meštanima kojima su ranije poplavljene hiljade hektara oranica nizvodno u priobalju Zapadne Morave, u selima Zablaće, Goričani, Baluga.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOĆE LI STATI? Novi pljuskovi u Čačku, 20 hektara zemlje pod vodom!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2014

Taman što se situacija malo sredila, u Čačku je ponovo pala kiša i izazvala štetu. Pljusak koji se sručio na selo u blizini, poplavio je oko dvadeset hektara useva, i trajao je više od pola sata. Tom prilikom, reka Botunja se izlila i napravila štetu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.