Zbog pljačke u Novom Pazaru uhapšen A.M. Ukrao nekoliko mobilnih telefona, ručnih satova i drugu opremu

Izvor: SandzakPress.net, 20.Feb.2020, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog pljačke u Novom Pazaru uhapšen A.M. Ukrao nekoliko mobilnih telefona, ručnih satova i drugu opremu

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. M. (1995) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dve teške krađe. Sumnja se da je on u noći između 18. i 19. februara ove godine provalio u dva servisa mobilnih telefona iz kojih je ukrao nekoliko mobilnih telefona, ručnih satova i drugu opremu. Policija ga je ubrzo pronašla sa ukradenim predmetima koji su vraćeni vlasnicima. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.  

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNIMAK PLJAČKE U NOVOM PAZARU: Razbojnik cepanicom razbija izlog! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020

Sigurnosna kamera snimila pljačkaša koji je uz upotrebu većeg drveta polomio izlog radnje za prodaju mobilnih telefona u centru Novog Pazara...Na snimku se vidi kako muška osoba udara u izlog prodavnice mobilnih telefona, nakon čega ulazi kroz isti...Krađa je trajala svega par minuta, a na snimku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

POKUŠAO DA POBEGNE POLICIJI Muškarac uhapšen kod Čačka zbog posedovanje DROGE

Izvor: Blic, 21.Feb.2020, 00:30

U okoilini Čačka, u večernjim satima pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su muškarca zbog sumnje da je posedovao nedozvoljene susptance.

Nastavak na Blic...

Uhapšen jer je tukao ženu

Izvor: VOM.rs, 21.Feb.2020

Uhapšen jer je tukao ženu. U Vranju je uhapšenM. A. (1965) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilјe u porodici. On se sumnjiči da je u svojoj porodičnoj kući u okolini Vranja, nakon kraće rasprave, fizički napao  pedesetdvogodišnju suprugu....

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.