Zbog nereda Milica otkazala koncert u Tuzli

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nereda Milica otkazala koncert u Tuzli

Iako već dugo čekaju njen nastup, pevačica Milica Pavlović je morala da otkaže zakazani koncert u Tuzli zbog tamošnjih nereda.

U poznatom klubu "Viva" u Tuzli Milica Pavlović je u prethodnoj sezoni nastupila čak četiri puta i uvek je napravila haos!

Iako je trebalo da opet dobro prodrma svoju publiku u pomenutom gradu, do toga nije došlo zbog nereda i protesta koji su tamo u punom jeku.

- Publika već nekoliko meseci čeka njen nastup jer je stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svakog puta atmosfera fenomenalna kada gostuje Milica. Međutim, zbog nereda i protesta koji trenutno vladaju u Bosni, posebno u Tuzli, Milica je iz sigurnosnih razloga ipak morala da otkaže nastup i odloži druženje sa publikom za neki drugi put, navodi izvor Opere 17.

Međutim, nastup koji je za subotu zakazan u Posušju u klubu "Gaudeamus" će biti održan jer tamo nije tako alarmantna situacija.

Tragom ovih informacija novinari su kontaktirali Milicu koja je potvrdila da je nastup u Tuzli otkazan zbog nemira.

- Tačno je da je zbog nemira moj nastup u Tuzli otkazan i pomeren za drugi datum. Mi smo već stigli u Posušje raznim zaobilaznicama i moj bend i ja jedva čekamo da krenemo sa svirkom, rekla je Milica.

Sa jednog od nastupa u klubu "Viva":

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zbog nereda Milica otkazala koncert u Tuzli

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Iako već dugo čekaju njen nastup, pevačica Milica Pavlović je morala da otkaže zakazani koncert u Tuzli zbog tamošnjih nereda.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.