Zbog neopreznog vozača je osuđena na invalidska kolica, ali sada joj se konačno ostvario san!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jun.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog neopreznog vozača je osuđena na invalidska kolica, ali sada joj se konačno ostvario san!

Mekenzi Kler iz Virdžinije imala je deset godina kada je u saobraćajnoj nesreći zadobila povredu kičme koja ju je paralizovala od grudi na dole.

Neoprezni vozač udario je u auto njenih roditelja i osudio je na život u invalidskim kolicima.

Prlepa Mekenzi oduvek je sanjala o tome da bude manekenka, ali mislila je da je to nemoguće zbog njene paralize.

Ali njen san ipak se, barem na trenutak, pretvorio u stvarnost.

Dok je Mekenzi bila na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa svojim dečkom, primetila ju je fotografkinja Keri Lejn i pomislila kako bi bila savršena za snimanje na kojem radi. Tek kad je prišla Mekenzi shvatila je da se 19-godišnjakinja nalazi u invalidskim kolicima i odmah zaključila kako bi upravo zbog toga njen projekt mogao dobiti veće značenje.

Tražila ju je da učestvuje na snimanju, a za Mekenzi je to bio posebno emotivan trenutak jer je napokon neko nije gledao kao "devojku u invalidskim kolicima".

"Manekenstvo se činilo kao veliki san koji se nikada neće dogoditi. Bilo je uzbudljivo zato što me Keri nije ispitivala šta nije u redu sa mnom ili bila znatiželjna", ispričala je prelepa devojka.

Pre ovog snimanja nije verovala da može da ima manekensku karijeru, a sada na sve gleda s više optimizma.

"Nikada nisam videla manekenke u kolicima u magazinima, reklamama ili na TV-u. Osećam da bi možda mogla ustrajati u ovome i biti jedna od prvih manekenki u kolicima", zaključila je.

Izvor: Index

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.