Zbog navijača prekinut meč u Tuzima, incident i u Sarajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2022, 20:12

Zbog navijača prekinut meč u Tuzima, incident i u Sarajevu

Utakmica 23. kola Prve crnogorske fudbalske lige u Tuzima, između Dečića i Budućnosti, prekinuta je danas u 17. minutu zbog nereda na istočnoj tribini.

Navijači dva kluba, koji su bili na istoj tribini samo razdvojeni ogradom, gađali su se stolicama, letelo je kamenje i po koja baklja, pa je delegat odlučio da prekine meč, javljaju podgorički mediji.

Policija je intervenisala, gostujući navijači, "Varvari", razbežali su se oko igrališta, da bi zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počeli da bacaju kamenice na mesto na kome je bilo publike.

Policija je, kako navodi Portal RTCG, zbog incidenata privela jednu osobu, dok je u toku identifikacija ostalih učesnika u neredima.

Incidenata je bilo i u Sarajevu, sat pred početak tradicionalno rivalskih ekipa Sarajeva i Željezničara, na stadionu Grbavica.

Tokom zagrevanja igrača, na teren su uleteli navijači Sarajeva koji su ranije ušli na stadion u velikom broju.

"Horde zla" su potrčale prema južnoj tribini, gde su počeli da se okupljaju navijači Želje i bacili su nekoliko baklji prema tribini i parolama koje su "Manijaci" pripremali, prenosi portal Kliks.

Navijači Željezničara su uzvratili, pa se i na terenu dogodio kraći sukob. Kako navode federalni mediji, povređen je jedan navijač gostujućeg tima.

Reagovala je policija i smirila situaciju, pa je utakmica počela sa desetak minuta zakašnjenja.
Pogledaj vesti o: Incident,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.