Zbog ljubavi WNBA zamenila Laktašima!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ljubavi WNBA zamenila Laktašima!

Legendarna WNBA košarkašica došla je u Banjaluku kako bi bila sa svojim dečkom Korslijem, koji je košarkaš Igokee

BANJALUKA - Jedana od najboljih američkih košarkašica svih vremena, Nikeša Sejls novo je pojačanje ekipe Mladog Krajišnika iz Banjaluke.

Osnovni razlog njenog dolaska u klub iz Republike Srpske je ljubav. Naime, njen dečko Korsli Edvards, takođe, bivši NBA košarkaš nastupa za ekipu Igokee iz Laktaša.

Mladi Krajišnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je odlučio da angažuje bivšu WNBA zvezdu kako bi četvrti put osvojio titulu šampiona i Kup Bosne i Hercegovine.

"Pored toga što sam ovde sa Korslijem, korisna sam i devojkama", rekla je Nikeša.

Ova 37-godišnja košarkašica stigla je pre tri nedelje u Banjaluku i naredna dva-tri meseca nastupaće za Mladi Krajišnik.

"Polako se uključujem u igru. Lepo je, devojke su odlične. Bićemo zajedno naredna dva-tri meseca i uverena sam da će to biti veoma dobro", izjavila je iskusna Nikeša.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.