Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog lažne dojave pretresli autobus

BERLIN – Policija u njemačkom gradu Hajlbroj izvršila je danas pretres jednog autobusa koji je bio na putu za Bosnu, nakon što je javljeno da se u njemu nalazi osumnjičeni za napad na božićni vašar u Berlinu.

Prema informacijama lista „Štime“, vozač autobusa, koji saobraća na međuanrodnoj liniji, javio je policiji da je prepoznao osumnjičenog.

Autobus je bio na putu iz Luksemburga ka BiH.

Specijalne jedinice pretresle su autobus i kompletan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prtljag, ali bez da su pronašli traženogTunišanina Anisa Amrija.

Policija je, takođe, pretresla još jedan autobus u Flensburgu , ali ni tamo nije pronašla osumnjičenog za teroristički napad u Berlinu.

Policija je saopštila da postupa svim informacijama u vezi sa ovim događajem i potjerom za osumnjičenim Tunišaninom kako bi slučaj dovela do kraja.

Inače, njemačko tužilaštvo je raspisalo nagradu od 100.000 evra za informaciju koja bih ih dovela do osumnjičenog teroriste.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.