Zbog komšinice umalo da sahrani živog oca!

Izvor: Mondo, 24.Feb.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog komšinice umalo da sahrani živog oca!

Porodica Đurić iz okoline Loznice spremila je sve za sahranu glave porodice - napravila je umrlice, odabrala sanduk i kupila 100 kilograma ribe. Preostalo je da sin preuzme iz bolnice dokumentaciju o umrlom ocu, a onda je usledio šok...

Foto: Beta/ Saša Đorđević

Vest da mu je otac Dobrivoje (74) “upravo umro” Goran Đurić iz sela Korenite čuo je od komšinice, koja mu je prenela poruku od prijateljice, inače medicinske sestre, pišu “Večernje novosti”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
“Pošto je reč o ozbiljnoj ženi, odmah smo krenuli da spremamo sahranu. Razapeli smo šator i kupili 100 kilograma ribe. Otišli smo i u pogrebnu firmu "Lapa" i odabrali sanduk, dali podatke za umrlicu”, priča Đurić.

Preostalo je još da preuzme dokumentaciju o "umrlom ocu" iz bolnice. Otišao je prekjuče na Odeljenje neurologije Opšte bolnice u Loznici, a u bolničkoj sobi sačekao ga je, kaže, njegov Dobrivoje, živ i raspoložen.

Legenda o Vukanu: Vratio se kući sa svoje sahrane!

Bio je u šoku, ali i medicinsko osoblje kada im je sin, čiji je otac živ, zatražio potvrdu da mu je otac umro.

Onda je, priča porodica Đurić, nastala prava ujdurma. Trebalo je, između ostalog, smisliti šta sa 100 kilograma ribe!?

“Morali smo šator da sklanjamo, a umrlice samo što nisu bile izlepljene”, priča Milan Đurić, Dobrivojev rođak i Goranov stric.

Ovakav nesporazum ne pamti ni vlasnik pogrebne agencije "Lapa".

“Čovek je došao sav uplakan, smatrajući da je izgubio oca, ubrzo se javio i rekao da mu je otac živ”, priča Miladin Dragićević.

Sahrana deda Dobrivoja bila je zakazana za danas. Srećom, danas može da se smeje ovoj crnohumornoj priči čiji je bio glavni protagonista.

 "Lepše je biti mrtav nego živ"

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.