Zbog čega je SNIMAK SA DODELE DIPLOMA pogledan preko 16 miliona puta? Svi su PUŠTALI PONOVO zbog jednog neobičnog detalja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 19:22

Zbog čega je SNIMAK SA DODELE DIPLOMA pogledan preko 16 miliona puta? Svi su PUŠTALI PONOVO zbog jednog neobičnog detalja!

Srednjoškolka Meri Mekmilan bila je na dodeli diploma ali nije se osmehnula dok to stvarno nije postao potrebno. Na snimku sa ceremonije vidi se kako se Meri u beloj haljini penje na binu, nakon što su prozvali njeno ime.

Društveni običaju često nalažu pretvaranje - da se smejemo kad nam nije do toga i da prikrivamo svoje prave emocije iz straha ili kako bi udovoljili drugima. Međutim, slučaj jedne devojke je postao viralan kad je ona odlučila da se našali na račun "obaveznog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeškanja".

Dok su njeni vršnjaci aplaudirali, Meri je prišla čoveku u odelu koji joj je uručio njenu diplomu. Do tada je njen izraz lica bio nepomičan, pogled joj je bio “mračan” dok je dolazila da primi svoju diplomu, ali jednom kad se to dogodilo ona je razvukla usta u širok osmeh za kameru, da bi se nakon fotografisanja njen izraz lica odmah vratio u “mračan”.

Naravno, snimak sa ceremonije odmah je postao viralan. Sama Meri je napisala uz video: "Trenutak za koji sam živela" uz haštagove "karantin" i "lol", ukazujući da je u pitanju bila šala. Otkako je objavljen pre nedelju dana, video je pregledan više od 16,5 miliona puta i dobio četiri miliona lajkova.

Nedavno je stekao popularnost i na meme sajtu "Pubity", gde je pregledan više od devet miliona puta. Mnogi korisnici komentarisali su Merin "skeč".

- Ja kad moja mama hoće da me fotka ispred Volmarta - napisao je jedan korisnik "TikToka".

- Ta promena lica… - ukazao je drugi.

- Osmeh koji pada - komentar je korisnice Rhea.

the moment i lived for #homechef #NotOneThing #quarantine #lol #ew #highechoolmusical

♬ Savage - Megan Thee Stallion

- Ona je u stvari rekla: Nasmeši se… Dobro, a sad mi daj tu prokletinju (diploma) - naveo je još jedan korisnik.

Nedavno je još jedan snimak postao viralan na "TikToku", kad je u maju jedna majka objavila snimak sa dodele “diploma” u vrtiću. Kad je njena ćerkica Prisli, obučena kao pravi mali maturant došla do bine, vaspitač ju je upitao šta želi da bude kad poraste.

Devojčica se kratko zamislila a potom rekla:

- Veštica.

Na ovo su svi prisutni prasnuli u smeh, dok je majka uz snimak napisala kako “nije ovo očekivala”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.