Izvor: Piplmetar.rs, 16.Okt.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Slavka Kalezića se u X Faktoru skidala Nikol Šerzinger

Nastavlja se ludnica u britanskom „X Factoru“ i Slavko Kalezić je ponovo napravio ludnicu koja će se prepričavati
Ovoga puta, Slavko je izveo numeru „They Tell Me I’Am Bad Boy“ Dejvida Gete, i svi su odlepili, a naročito Nikol Šerzinger.
– Slavko… divljak, šta da radim s tobom, skinula sam jaknu, znojim se ispod pazuha – rekla je ushićena Nikol, a ostali članovi žirija su je gledali u čudu. U svakom slučaju, Kalezić je prošao u naredni krug.




Kakve su vaše reakcije?
(piplmetar.rs/telegraf)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Crnogorac Slavko napravio najveću ludnicu do sada u britanskom "X Factoru", Nikol Šerzinger se skidala zbog njega! (VIDEO)

Izvor: Press, 16.Okt.2017

Slavko Kalezić je žiri oborio s nogu svojim izvođenjem hita "They Tell Me I'Am Bad Boy". . Foto: Printscreen. Nastavlja se ludnica u britanskom "X Factoru" i Slavko Kalezić je ponovo napravio ludnicu koja će se prepričavati.. Ovoga...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.