Izvor: Blic, 24.Feb.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbilja, koliko imate godina?

Zbilja, koliko imate godina?

1) Da li možete lako sami sebi da date tri komplimenta?

Da Ne

2) Devet je sati uveče. Ležite pred televizorom i tamanite kikiriki, kad iznenada neko zvoni. Na vratima je osoba iz vaših snova. Da li ste se obradovali?

Da Ne

3) Da li možete relativno lako - recimo, za manje od pet minuta - napamet da izračunate koliko je 47 puta 70,5?

Da Ne

4) U bioskopu ste, film je romantičan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pun erotskog naboja, a osoba s kojom ga gledate očito nema namaru da vas poljubi. Da li je to loš znak?

Da Ne

5) Da li ste u poslednjih mesec dana bili kod frizera?

Da Ne

6) Fudbal, berzanske akcije, automobili - da li biste umeli o ovima stvarima da diskutujete?

Da Ne

7) Da li lažete kad vas pitaju koliko ste visoki ili teški?

Da Ne

8) Niko ne voli bučne i napadne osobe, pogotovu ako prave ispade na javnom mestu. Da li vi to ipak radite?

Da Ne

9) Da li možete u roku od nekoliko minuta da pustite suze?

Da Ne

10) Da sam muško, odmah bih se zaljubio u ženu kao što sam ja/Da sam žensko, odmah bih se zaljubila u tipa kao što sam ja. Da li ikad pomislite ovako nešto?

Da Ne

11) Požar u stanu! Možete da iznesete kompjuter ili garderobu. Da li je to za vas jednostavna odluka?

Da Ne

12) Da li je za vas gubitnik osoba koja ima više od 35 godina, a ponaša se i oblači kao da ima 15?

Da Ne

13) Koju boju očiju je imala osoba s kojom ste poslednji put izašli? Možete li da odgovorite na to pitanje bez oklevanja?

Da Ne

14) Kada s nekim izlazi, račun uvek treba da plati muškarac?

Da Ne

15) Navedite tri razloga zbog kojih biste istog časa ustali i ostavili u restoranu osobu s kojom ste izašli na ručak ili večeru. Da li ste uspeli da odgovorite u roku od deset sekundi?

Da Ne

CDC/SM 0-4 potvrdna odgovora (Da) Kao da ste u prevremenoj penziji Vi nikada niste savladali osnove zavođenja, a ponašate se kao da ljubav uopšte nije važna u životu. Prvo, sastanak još uvek ne znači uvertiru u brak. Sačuvajte trezvenost. Drugo, ako se neko oblači 'otkačeno' ili mladalački, to još uvek ne znači da ga treba otpisati. Budite tolerantniji! Treće, niko normalan od vas ne očekuje da izgledate kao holivudska zvezda u ključnoj sceni filma, niti da prospete na prvom sastanku enciklopedijsko znanje o bilo čemu. Prvi sastanak treba da bude zabavan, a ne da izazove stres. Pokušajte da se ponašate kao da imate manje od 77 godina.5-9 potvrdnih odgovora (Da):

Pubertetlija Ponašate se kao da ste u pubertetu. Ne znate šta da obučete za prvi sastanak, o čemu da pričate, ubeđeni ste da će svako da vas otpiše kao dosadnu osobu. Mrzi vas da se doterate, a voleli biste da lepo izgledate, u stvari ne znate šta hoćete. Čemu tolike sumnje? Budite opušteni jer ste i u svakodnevnom životu samostalni. Iskreno rečeno, do sada je većina sastanaka protekla onako kako ste želeli. Zar ne? 10-15 potvrdnih odgovora (Da) U najboljim godinama Vi ste uvek u najboljim godinama. Pratite modu, znate šta se nosi, koja su mesta, događaji i stvari u trendu, pratite sva zbivanja oko sebe i nikad ne omanete u organizaciji dobrog provoda. Uvek određujete šta će da se jede, o čemu će da se priča i kako će veče da se završi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.