Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni Masters: Zimonjić i Nestor 0-1

Srpsko-kanadski par nije opravdao status drugog nosioca na početku završnog Mastersa za 2014. godinu.

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor turnirom u Londonu po drugi put stavljaju tačku na svoje partnerstvo.

Kako su odigrali uvodni meč protiv Hrvata Ivana Dodiga i Brazilca Marsela Mela - 3:6, 5:7, Zimonjić i Nestor kao da nemaju ambicija da se oproste kvalitetnim partijama i zapaženim rezultatom.

Iako imenovani za druge nosioce, samim tim i prve favorite >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje grupe, oni su u prvom setu gubili 0:4 i lako ga prepustili protivnicima, mada su odmah potom vratili jedan od dva brejka i donekle vratili neizvesnost.

U drugom setu su Srbin i Kanađanin bili mnogo čvršći i konkurentniji. Propustili su tri brejk lopte, a onda poklekli pri rezultatu 5:5.

Španci Granoljers i Lopez su u prvom meču prvog kola pobedili Francuze Benetoa i Rože Vaslena sa 6:4, 6:4.

Ako žele u polufinale, Zimonjić i Nestor verovatno će morati da dobiju i jedne i druge, a pobeda u sledećem meču je imperativ.

Drugu grupu čine dublovi Bob i Majk Brajan, Peja/Soareš, Rojer/Tekau i Kubot/Lindšted.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.