Završna konvencija SZS u Guči

Izvor: RTS, 10.Dec.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završna konvencija SZS u Guči

U sali Doma kulture u Guči je, uoči nedeljnih lokalnih izbora u opštini Lučani, održana završna konvencija Saveza za Srbiju i liste "Savez za Dragačevo - Milan Radičević".
Nosilac liste SZS Milan Radičević izjavio je da je želja svih kandidata za odbornike na toj listi da opština otkupljuje napuštena seoska domaćinstva i dodeljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mladima za započinjanje proizvodnje.
"Želimo da subvencionišemo PDV za kupovinu opreme za poljoprivredu i sadnog materijala. Da deca iz siromašnijih porodica imaju besplatne udžbenike, a svako drugo dete besplatan vrtić. Da povećamo naknadu za rađanje dece", rekao je Radičević.
Jedan od osnivača SZS Dragan Đilas, navedno je u saopštenju, zahvalio se supruzi Milana Radičević što podržava svoj supruga i naglasio da bez žena nema promena u Srbiji.
Dodao je da je Srbiji potrebno da Guča živi 365 dana godišnje, a ne samo sedam, i da su potrebni ljudi koji će, kako je kazao, zaustaviti prodaju namenske industrije i da treba ulagati u tu kompaniju.
Predsednik Dveri Boško Obradović podsetio je sve da se nalaze u kraju koji je najviše dao junaka u Velikom ratu.
"Mi smo ovde došli da pokažemo da smo i mi kao i oni slobodni ljudi, i da, baš kao i oni u Goračićkoj buni, ne damo opštinski pečat", rekao je Obradović.
Lokalni izbori u opštini Lučani biće održani u nedelju, 16. decembra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Guči održana završna konvencija Saveza za Srbiju

Izvor: Blic, 10.Dec.2018

U sali Doma kulture u Guči večeras je, uoči nedeljnih lokalnih izbora u opštini Lučani, održana završna konvencija Saveza za Srbiju (SZS) "Savez za Dragačevo - Milan Radičević".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.