Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završene konsultacije u Predsjedništvu: Svaki član šalje svoj odgovor Hagu!

SARAJEVO - Članovi Predsjedništva BiH održali su danas neformalne konsultacije u vezi s pismom koje je članovima Predsjedništva BiH uputio Međunarodni sud pravde u Haagu, u vezi s revizijom presude tog suda po tužbi BiH protiv Srbije.

Na konsultacijama je dogovoreno da svaki član Predsjedništva BiH pojedinačno dostavi svoje mišlјenje Međunarodnom sudu pravde u Hagu.

Iz Međunarodnog suda Pravde u Hagu, članovima Predsjedništva BiH, Mladenu Ivaniću, Bakiru >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Izetbegoviću i Draganu Čoviću, stiglo je pismo u kome sud zahtjeva da se izjasne o Sakibu Softicu, kao bivšem agentu BiH u predmetu revizije tužbe BiH protiv Srbije.

Govoreći o pismu Međunarodnog suda pravde, Ivanić je ranije istakao da je i očekivao da traže pojašnjenje statusa Softića. Naglasio je da je on pripremio odgovor, koji će, zbog nepovjerenja, ići njegovim automobilom i s njegovim izaslanikom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Članovi Predsjedništva BiH pojedinačno će odgovoriti na pisma sudu u Hagu

Izvor: SandzakPress.net, 02.Mar.2017

Članovi Predsjedništva BiH održali su danas neformalne konsultacije u vezi s pismom koje je članovima Predsjedništva BiH uputio Međunarodni sud pravde u Hagu u vezi s revizijom presude tog suda po tužbi BiH protiv Srbije. Na konsultacijama je dogovoreno da svaki član Predsjedništva BiH pojedinačno...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.