Završena školska godina – Počeo ljetnji raspust

Izvor: SandzakPress.net, 13.Jun.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena školska godina – Počeo ljetnji raspust

Školska godina za učenike osnovnih škola od prvog do osmog razreda završava se u utorak. Prema Pravilniku o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za osnovne škole za školsku 2016/2017. godinu, ljetnji raspust počinje u srijedu, 14. juna, a završava u četvrtak, 31. avgusta. Letnji raspust za učenike srednjih škola počinje u srijedu 21. juna.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Od danas na raspustu učenici osnovnih škola u Srbiji

Izvor: Beta, 14.Jun.2017, 00:26

Sutra se završava školska godina za učenike osnovnih škola  Srbiji.Po Pravilniku o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za osnovne škole za školsku 2016/2017 godinu, letnji raspust počinje u sredu, 14. juna, a završava u četvrtak, 31. avgusta.Letnji raspust za učenike srednjih škola u Srbiji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.