Završena rekonstrukcija Ulice majora Ilića

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena rekonstrukcija Ulice majora Ilića

Ugradnjom završnog sloja asfalta i obeležavanjem kolovozne signalizacije, JKP „Beograd-put” danas završava rekonstrukciju Ulice majora Ilića, rečeno je u tom preduzeću. Sutra, u ranim jutarnjim satima, saobraćajnica kraj Palilulske pijace biće otvorena za saobraćaj.

Rekonstrukcija je počela 15. septembra, a nakon uklanjanja asfaltnog zastora podloga je zamenjena u potpunosti.

Ulica je dobila asfaltni zastor od najkvalitetnije asfaltne mase namenjene velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćajnom opterećenju i dužeg je veka trajanja. Tako je kolovoz u Ulici majora Ilića prilagođen da podnese znatno uvećan intenzitet vozila, ali i autobuski saobraćaj, s obzirom na to da ovu ulicu koriste vozila javnog gradskog prevoza.

Osim kolovozne konstrukcije, ulica je dobila i nove ivičnjake i trotoare.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA ULICE MAJORA ILIĆA

Izvor: Kurir, 05.Okt.2011

BEOGRAD- Ugradnjom završnog sloja asfalta i obeležavanjem kolovozne signalizacije, JKP „Beograd-put” završava rekonstrukciju Ulice majora Ilića, rečeno je u tom preduzeću. U četvrtak, u ranim jutarnjim satima, saobraćajnica kraj Palilulske pijace biće otvorena za saobraćaj...Rekonstrukcija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.