Završena grejna sezona u Nišu

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 12:41

Završena grejna sezona u Nišu

Nakon produžetka od deset dana, Gradska toplana Niš ugasila je kotlove i zvanično završila grejnu sezonu.

"Jutros su svi toplotni izvori startovali na vreme i vršili urednu isporuku toplotne energije do osam časova, kada su prestali sa radom. U skladu sa izveštajem RHMZ-a, na najavljeni porast spoljne temperature vazduha, stvorili su se uslovi da JKP „Gradska toplana” prestane sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije, što je i zvaničan završetak grejne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2020/2021", saopšeno je iz toplane, prenosi TV Zona Plus.

Saglasno važećoj Odluci o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom, ukoliko bude bilo potrebe, toplotni izvori mogu ponovo startovati do 3.maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Toplana: Završena grejna sezona u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2021

Nakon što je grejna sezona u Nišu produžena deset dana, od danas je, kako navode iz JKP Gradska toplana, i zvanično završena. Zbog povećanih dnevnih temperatura stekli su se uslovi za isključenje grejanja, a iz tog preduzeća dodaju da bi, ukoliko bude bilo potrebe, radijatori mogli opet da budu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.