Završena Međunarodna konferencija Evropskog parlamenta mladih u NS

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena Međunarodna konferencija Evropskog parlamenta mladih u NS

Međunarodna konferencija Evropskog parlamenta mladih, koja je otvorena 5. jula, u Novom Sadu, okupila je omladinu iz nekoliko zemalja. Ona će pomoći da se mladi informišu o aktuelnim pitanjima iz kulture, obrazovanja i nauke. Iz Novog Sada se javlja naša Sanja Ignjatović Eker.

Nacionalna konferencija parlamenta mladih trajala je četiri dana u Novom Sadu, a danas se zvanično završila.

Ova konferencija okupila je preko 120 mladih ljudi iz Nemačke, Austrije, Češke, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mađarske i Hrvatske. Tokom četiri dana, kako su nam i sami rekli, stekli su brojna iskustva koja će im pomoći u budućoj karijeri i takođe pomoći u budućem napredovanju.

Šta su rekli učesnici Nacionalne konferencije, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tesla global forum – „Antropologija budućnosti“

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Jul.2015

BEOGRAD – Ovogodišnji Tesla global forum održaće se na Fruškoj gori na Andrevlju od 9. do 12. jula.. . .Tesla Global Forum je višednevni multimedijalni događaj koji se svake godine održava u julu, na nekoliko lokacija na Fruškoj Gori i u Novom Sadu. . .Manifestacija se održava u čast i...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.