Završen prvi deo zasedanja Skupštine, posle pauze amandmani

Izvor: B92, 26.Nov.2021, 16:10

Završen prvi deo zasedanja Skupštine, posle pauze amandmani

Beograd -- Skupština završila razmatranje Predloga o članovima Nacionalnog saveta za kulturu, a posle pauze poslanici će razmatrati sedam amandmana.

Amandmani su podneti na pet od 14 predloga zakona koji su pred poslanicima.

Nakon dela sednice koji se odnosio na izbor 11 članova Nacionalnog saveta za kulturu, a u čijem radu je učestvovala i ministarka kulture Maja Gojković, pred poslanicima će biti tri amandmana na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o eksproprijaciji.

Poslanici će razmatrati i po jedan amandman na predloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak gradjana; na upotrebu, držanje i nošenje dobara; porezima na imovinu kao i onaj o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje. Očekuje se da se današnja sednica, koja je počela u 10.30 završi posle 18.00 glasanjem o 16 tačaka dnevnog reda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.